Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Boekenbrunch met Hamid & Harold K , van Limburg tot Perzië,

Wat leuk dat de Culemborger Harold K in onze winkel te gast is en een optreden verzorgt samen met Hamid !

Hoewel de roots van Harold K in Susteren (Limburg) liggen en Hamid Reza Behzadian uit Teheran Iran komt, bracht de muziek hen vrij gemakkelijk bij elkaar. Harold maakte naam als singer/songwriter die, hoewel hij vaak in het Limburgs zingt, zijn provincie oversteeg. Hamid verliet zijn vaderland, maar nam een rijke traditie mee. Hij verweefde die met Amerikaanse blues en later ook Indiase muziek. Samen brengen de mannen nu een muziekvoorstelling met poëzie van Rumi en Pessoa, blues & Folk, voordracht en liedjes. Hamids mondharmonica en slidegitaar combineren wonderwel met het down to earth gevoel van Harold. Het duo speelde eerder in Culemborg in de Oud-Katholieke kerk  en op Kattenstraat 12.

Hamid groeide op met Perzische muziek, Pink Floyd en Queen en hij verdiepte zich later in blues. Met zijn onconventionele partijen en rauwzoete spel neemt Hamid ons mee op een muzikale reis van oost naar west.

Harold K bezingt met karaktervolle stem zijn grote liefde voor het kleine leven. In 2017 bereikte hij de finale van mooie Noten Amsterdam en hij won in 2018 de Jo Erens Pries voor betekenisvolle streektaalmuziek. Hij werkt aan een nieuwe CD die in het voorjaar van 2023 verschijnt.

U geniet tijdens het optreden, samen met een klein gezelschap (max 25 personen) van een fijne brunch en Gerard perst de sinasappeltjes voor heerlijk verse sinasappelsap. Kaarten te koop bij onze kassa voor 10 euro.

 

Boekhandel Tomey organiseert regelmatig literaire bijeenkomsten, cursussen en lezingen.
In onze agenda vind je alles wat er de komende tijd gepland staat.

Wil je weten wat er nog meer allemaal te doen is in Culemborg?
Kijk dan op de UITagenda van CultuurCulemborg.

Ga naar de bovenkant