Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zondag 18 december 11.00 uur weer een heerlijke boekenbrunch, deze keer met Jeroen windmeijer en Jacob Slavenburg, schrijvers van het boek “de Magdalenacodex”. Spanning en geschiedenis ineen. In het Venetiaanse Marciana, een van de oudste bibliotheken van de wereld, stuit bibliothecaris Marco Visconti op een eeuwenoud manuscript. Het lijkt geschreven door Simon, een broer van Jezus, en het gaat over Maria Magdalena, de vrouw die al tweeduizend jaar tot de verbeelding spreekt.

Als snel vormt het manuscript het middelpunt van een strijd op leven en dood. Waar de een de waarheid zo snel mogelijk naar buiten wil brengen, wil de ander Maria Magdalena voor altijd het zwijgen opleggen. Drie vrouwen – Sofia, Susanna en Veronica – worden ongewild hoeders van het gevoelige geheim dat het manuscript herbergt. Maar dan blijkt: wie het manuscript in handen heeft, is zijn leven niet zeker ….

Jeroen en Jacob vertellen vol passie over hun zoektocht naar gegevens, over het spannende verhaal vol verrassende plotwendingen en signeren graag uw exemplaren.

De afgelopen boekenbrunches die wij hebben gehouden waren telkens succesvol, in een klein gezelschap dicht bij de auteurs. Alle gelegenheid voor interactie.

Kaarten te koop bij onze kassa voor 10 euro

Boekhandel Tomey organiseert regelmatig literaire bijeenkomsten, cursussen en lezingen.
In onze agenda vind je alles wat er de komende tijd gepland staat.

Wil je weten wat er nog meer allemaal te doen is in Culemborg?
Kijk dan op de UITagenda van CultuurCulemborg.

Ga naar de bovenkant