Laden Evenementen

Radiovrouw, Verhalen van een Vroege Vogel.

Jeannette Parramore was jarenlang een vertrouwde stem in het programma Vroege Vogels op NPO radio 1. De situaties waarin zij als verslaggever soms terechtkwam werden de bron voor haar humorvolle en sprankelende verhalen, waarin ze fictie en waarheid op een bijzondere manier vermengt. Vanzelfsprekend spelen de natuur én de verwondering daarover de hoofdrol en vertelt ze en passant hoe een radioprogramma als Vroege Vogels gemaakt wordt.

Kars Veling uit Culemborg is bioloog bij de Vlinderstichting en gespecialiseerd in dagvlinders en libellen. Hij is al jarenlang regelmatig te horen bij Vroege Vogels. De allereerste reportage die Jeannette met hem maakte ging over de eitjes van de sleedoornpage. In het boek gaan zij al schaatsend op zoek naar de eitjes van de houtpantserjuffer, maar die zullen ze nooit vinden. Het waarom hoort u later.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan zondag 26 mei om 11 uur naar boekhandel Tomey waar een Vroege Vogels-brunch wordt geserveerd terwijl Jeannette en Kars vertellen, voorlezen  en reportagefragmenten laten horen.

Kaartjes te verkrijgen aan de kassa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boekhandel Tomey organiseert regelmatig literaire bijeenkomsten, cursussen en lezingen.
In onze agenda vind je alles wat er de komende tijd gepland staat.

Wil je weten wat er nog meer allemaal te doen is in Culemborg?
Kijk dan op de UITagenda van CultuurCulemborg.

Ga naar de bovenkant