Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

 

 

Lezers van De jacht op een tongzoen (deel 1 in de reeks Mijn onwijs eerlijke puberdagboeken dat vorig jaar verscheen bij uitgeverij Luitingh Sijthoff) weten hoeveel moeite Ronald Venema begin jaren 90 doet om de eerste tongzoen binnen te hengelen. Hij oefent er zelfs voor, op zijn linkerhand. Niet op zijn rechter, want daar zit eczeem.
In deel 2, Alles moet echt anders, dat zojuist is verschenen, is te lezen hoe het Ronald vergaat na Koninginnedag 1993. De dag waarop íedereen tijdens een feest in de sporthal met elkaar staat te tongen. Iedereen, behalve hij.
Ook vertelt hij in zijn tweede boek over zijn bijbaantje als vakkenvuller in de supermarkt waar hij de houdbaarheidsdatum van pakken rookworst moet wegboenen, bedenkt hij een afkijksysteem voor luistertoetsen Frans, en ziet hij op vakantie dat alle vrouwen op het strand topless zonnen. Ook zijn moeder…

Op 2 december zit Ronald Venema aan tafel bij boekhandel Tomey waar hij tussen 14:00 en 16:00 uur zijn nieuwste boek Alles moet echt anders komt signeren.
(Desgewenst krabbelt hij ook in het eerste deel. Waarschijnlijk neemt hij zijn gitaar mee om nog wat Nirvanaliedjes door de winkel te laten schallen.)

Boekhandel Tomey organiseert regelmatig literaire bijeenkomsten, cursussen en lezingen.
In onze agenda vind je alles wat er de komende tijd gepland staat.

Wil je weten wat er nog meer allemaal te doen is in Culemborg?
Kijk dan op de UITagenda van CultuurCulemborg.

Ga naar de bovenkant