Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

kan je favoriete boek je helpen om een leuke date te vinden? Op vrijdag 21 april houden we een datingsavond, geen speeddate maar met een goed boek kan je met recht spreken van een slowdate. Weg met het hectische, maak tijd voor lekker lezen en vind daar een leuke partner bij. De boekhandel helpt.

We hebben plaats voor 6 mannen en 6 vrouwen in de leeftijd van ongeveer 40 tot 60 jaar die het leuk vinden om een nieuw persoon te leren kennen. Je weet nooit hoe het loopt !

Neem je favoriete boek mee of het boek dat het beste bij je leven past.

Om 18.00 uur ontmoet je de andere deelnemers aan onze leestafel. Onder het genot van een koffie/thee houden we een kort kennismakingsrondje. Daarna nemen de zes vrouwen plaats aan de zes tafeltjes/statafels met hun boek voor zich. De mannen “komen langs” voor een kort gesprek van een aantal minuten. Na een uurtje is het tijd om wat te drinken en daarna gaan de mannen aan de tafels met hun boek voor zich en komen de vrouwen één voor één langs. om ongeveer negen uur drinken we nog wat en wie weet heeft u een leuk iemand leren kennen.

“never judge a book by its cover”.

Geef jezelf op en wie weet ga je samen de zomer in.

PS. deze avond is een try-out. De gekozen doelgroep is op basis van de eerste belangstelling. Indien je het leuk vindt om aan zo iets mee te doen maar je past niet in deze doelgroep, stuur ons dan een berichtje. Wie weet kunnen we dan later nog een avond houden voor jou.

Boekhandel Tomey organiseert regelmatig literaire bijeenkomsten, cursussen en lezingen.
In onze agenda vind je alles wat er de komende tijd gepland staat.

Wil je weten wat er nog meer allemaal te doen is in Culemborg?
Kijk dan op de UITagenda van CultuurCulemborg.

Ga naar de bovenkant