Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Chantal van Gastel brak in 2008 door met haar debuutroman “zwaar verliefd!”, die later verfilmd werd met Jim Bakkum en Barbara Sloesen in de hoofdrollen. Daarna volgden meerdere bestsellers. Ze heeft al meerdere prijzen gewonnen met haar werk en een flinke schare met trouwe fans.

in April verschijnt haar nieuwe boek “Nu we hier toch zijn”.

Al tien jaar lang neemt Audrey elke dag dezelfde route naar haar werk. Zodra ze de rotonde naar het parkeerterrein nadert, verandert ze in Audrey van HR. Die Audrey is gemotiveerd en betrouwbaar, drinkt groene thee en maakt elke dag to-dolijstjes. Maar eigenlijk staat ze op instorten.

Elke ochtend wordt het moeilijker om uit bed te komen; ze gebruikt de snoozefunctie steeds vaker. En telkens als ze de rotonde ziet verschijnen stelt ze zich voor hoe het zou zijn om gewoon door te rijden en een ander leven te beginnen. Groots en meeslepend, zoals in haar lievelingsfilms. Maar in plaats daarvan doet ze wat er van haar verwacht wordt. En niemand die het doorziet.

Tot die maandagmorgen dat ze Lynx ontmoet. Hij is de gevel aan het schilderen en weet vanaf de steiger steeds haar aandacht te trekken. Zijn ‘leven in het nu’-mentaliteit  wakkert iets in haar aan. Voor één keer besluit Audrey te doen wat ze altijd al wilde. Ze belandt in Parijs. Alleen en zonder plan. Maar misschien is dat precies wat ze nodig heeft….

 

wij verwachten Chantal van Gastel voor een meet, greet en sign ontmoeting in onze winkel om ongeveer 13.30 uur. Hoe lang precies weten we niet, daarna gaat ze weer door naar een andere boekwinkel.

Boekhandel Tomey organiseert regelmatig literaire bijeenkomsten, cursussen en lezingen.
In onze agenda vind je alles wat er de komende tijd gepland staat.

Wil je weten wat er nog meer allemaal te doen is in Culemborg?
Kijk dan op de UITagenda van CultuurCulemborg.

Ga naar de bovenkant