Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Hans de Booij is natuurlijk wereldberoemd in Nederland door “Annabel, het wordt niets zonder jou, Annabel”. Nu is er een biografie over zijn leven en Hans komt hierover vertellen. U bent van harte welkom om daarbij te zijn.

spoiler: Hans vroeg in het voorgesprek of er misschien een piano aanwezig is (en u weet wel: die hebben wij), dat belooft wat leuks.

zondagmiddag 7 mei zijn wij gewoon open van 12.00 tot 17.00 uur, Wij verwachten Hans de Booij samen met de schrijver van zijn biografie, Sander van Leeuwen, om 14.00 uur en indien gewenst signeren zij het boek. De beide mannen worden geïnterviewd door Harm-Peter Smilde, auteur van muziekboeken en zelf ook muzikant en bovenal Culemborger.

Het wordt niets zonder jou is een biografisch portret van een zanger die begon op zijn hoogtepunt en nooit meer hetzelfde succes heeft kunnen bereiken.

Drie keer werd hij vader, maar de emotionele littekens uit zijn jeugd weerhouden hem er steeds van om zelf een aanwezige vader of partner te zijn. Hij woonde in Amsterdam, Antwerpen, Thailand en Portugal, op zoek naar erkenning en een plek om thuis te zijn.

De muziek is altijd bij hem en houdt hem in leven. Bizarre optredens, malafide platenbazen, incidenteel succes en creatieve mislukkingen. Het wordt niets zonder jou is een biografie van een man, op zoek naar applaus: van het publiek, van een vrouw of van zijn ouders.

Met bijrollen voor Ramses Shaffy, Boudewijn de Groot, Henny Vrienten, John de Mol en vele andere grootheden uit de muziekindustrie van de laatste decennia

vrij entree, onze winkel is gewoon open.

PS wist u dat wij in de zomertijd elke zondag open zijn ?

 

Boekhandel Tomey organiseert regelmatig literaire bijeenkomsten, cursussen en lezingen.
In onze agenda vind je alles wat er de komende tijd gepland staat.

Wil je weten wat er nog meer allemaal te doen is in Culemborg?
Kijk dan op de UITagenda van CultuurCulemborg.

Ga naar de bovenkant